ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ City massage & Spiti Spa

ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ

 

 

Δώρο για γενέθλια, δώρο για γιορτή, δώρο για επέτειο, δώρο για γυναίκα, δώρο για άντρα ...

Προσφέρετε δωροκάρτα μασάζ το καλύτερο δώρο για όλους !!!

Ένα πρωτότυπο δώρο για όλους, δώρο για γυναίκες αλά το καλύτερο δώρο για άντρες επίσης και ΜΟΝΟ από 10€ εώς 100€. Το δώρο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί όποτε εσείς επιθυμείτε χωρίς να έχει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ημερομηνίας λήξης από την ημέρα της αγοράς του !!!

Aποκτήστε την δωροκάρτα μας online

Δώστε το δικαίωμα στους φίλους σας να νιώσουν με αυτό το δώρο σας ξεχωριστοί. Την δωροκάρτα μας μπορειτε να την προμηθευτείτε στους χώρους μας στην Νέα Σμύρνη Πλατεία (πάνω από τα everest ) Γορδίου 1 τηλ 210 93 49 289 Χαλάνδρι πλατεία Κολοτρώνη 18 τηλ 210 68 000 18 και Περιστέρι πεζόδρομος Εθν. Αντιστάσεως 2 τηλ 210 57 77 730.

Δωροκάρτα Spiti Spa

Τώρα στα καταστήματα City massage μπορείτε να προμηθευτείται και δωροκάρτες της εταιρίας Spiti Spa. Προσφέρετε τη δωροκάρτα Spiti Spa για υπηρεσίες ομορφιάς (νύχια, χτένισμα, μακιγιάζ ) το απόλυτο δώρο για όλες τις γυναίκες. Το δώρο που αναμφισβήτητα θα τις κάνει να νιώσουν μοναδικές!

Χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μία δωροκάρτα για χτένισμα, μακιγιάζ ή όποια άλλη υπηρεσία ομορφιάς εκείνες επιθυμούν και δώστε τους την ευκαιρία με το δώρο σας αυτό, να χαλαρώσουν και να αναζωογονηθούν στην άνεση του χώρου τους!

Ένα δώρο ιδανικό για κάθε περίσταση, δώρο για γιορτή, δώρο γενεθλίων, δώρο επετείου, ένα δώρο που ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Ένα δώρο που όλες οι γυναίκες χρειάζονται και μπορούν να απολαύσουν ξεκούραστα στο σπίτι δείτε περισσότερα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ