• {images:title}
  • {images:title}
  • {images:title}
  • {images:title}

Δημιουργήσαμε πολυτελές φιλικούς και φιλόξενους χώρους που εναρμονίζοντε με την αισθητική για ευεξία, χαλάρωση και ηρεμία όπου από την πρώτη κιόλας επίσκεψή σας σίγουρα θα αγαπήσετε...

Στόχος μας να σας προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες μασάζ και ευεξίας σε πολύ χαμηλές τιμές ανάλογες των δύσκολων ημερών που διανύουμε. Τα θεματικά μας δωμάτια σας ταξιδεύουν στις 4 εποχές του χρόνου αφήνοντας σας την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε κάποια άλλη εποχή.

Το προσωπικό μας απαρτίζεται από φυσικοθεραπευτές και αισθητικούς εξειδικευμένους στο μασάζ και στην ευεξία του σώματος. Σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες για μία σωστή και επαγγελματική θεραπεία μασάζ που στόχο έχει την αναζωογόνηση και την ευεξία του οργανισμού σας.

Για όσους θέλουν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία μασάζ με το ταίρι τους ή με τον φίλο τους παρέχονται δωμάτια για μασαζ για δύο εως και τεσσάρων ατόμων όπου μπορείτε να απολαύσετε το μασάζ σας μαζί με ένα μοναδικό ξεχωριστό τρόπο !!!

Το μασάζ ή αλλιώς η μάλαξη δεν είναι πολυτέλεια είναι ανάγκη τόσο του σώματος μας όσο και της ψυχής μας !!!

Τώρα οι εξειδικευμένοι θεραπευτές του city massage έρχονται για μασάζ και στον χώρο σας. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας για μασάζ μονο στα City massage: μασάζ Χαλάνδρι τηλ 210 68 000 18, μασάζ Νέα Σμύρνη τηλ 210 93 49 289 και μασαζ Περιστέρι τηλ 210 57 77 730 Ζήστε μία μοναδική εμπειρία !!! Μόνο με 10€