• {images:title}
 • {images:title}
 • {images:title}
 • ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

  Πρόκειται για ένα μασάζ ιδανικό ενάντια στο στρες και τη συσσωρευμένη κόπωση, που θα σας προσφέρει αίσθηση βαθιάς αναζωογόνησης και ευεξίας.

  Λειτουργεί καταλυτικά όχι μόνο στο σώμα, αλλά και στην ψυχή.

  Γενικότερα το χαλαρωτικό μασάζ μπορεί να συντελέσει στην ανακούφιση από τον πόνο, στην χαλάρωση του νευρικού συστήματος, στην αύξηση της ελαστικότητας των μυών, στην βελτίωση του μεταβολισμού καθώς και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος .

  Το χαλαρωτικό μασάζ επιδρά άμεσα και στις νευρικές απολήξεις που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας, αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να επιδρά άμεσα και αποτελεσματικά στο ίδιο μας το νευρικό σύστημα. Για να είμαστε πιο ακριβής, το χαλαρωτικό μασάζ ενεργοποιεί το “παρασυμπαθητικό” μας νευρικό σύστημα, το οποίο μας επιφέρει βαθιά χαλάρωση και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που με μεγάλη δυσκολία καταφέρνει ο δέκτης να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά και να μην αποκοιμηθεί.

  Χαλαρωτικό μασάζ σε τιμή προσφοράς μόνο από 10€

  Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας για μασάζ στα City massage: μασάζ Νέα Σμύρνη τηλ 210 93 49 289, μασάζ Χαλάνδρι τηλ 210 68 000 18 και μασαζ Περιστέρι τηλ 210 57 77 730 Ζήστε μία μοναδική εμπειρία !!! Τώρα οι έμπειροι θεραπευτές του City massage έρχονται για μασάζ και στον χώρο σας.